Stil-pak, Svetosavska bb, 32240 Lučani
Pakujte sa stilom
 

 

O nama
0
Proizvodi
0
Kontakt
0
Lokacija
0
Ispune
0
Linkovi
0
E-bussines
0
0

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O nama
0
Proizvodi
0
Kontakt
0
Lokacija
0
Ispune
0
Linkovi
0
E-bussines
0
0

 

 

 

Ambalaza za ketering

 

Izmedju ostalog, svojoj skromnoj paleti proizvoda dodali smo posudu za kuvana jela.Zbog ucestalih poziva i zahteva kupaca kojima je potrebna ambalaza za ketering, ambalaza za kuvana jela, izradili smo namensku posudu koja je namenjena za pakovanje hrane, pakovanje gotovih jela, pakovanje kuvanih obroka i to zatvaranjem termovarenjem.Ovakav vid za pakovanje gotovih jela je veoma popularan za npr.ishranu radnika na terenu, dostavu hrane na radno mesto pa i za pakovanje kuvanih jela "za poneti", za one koji nemaju vremena spremati kranu i prati posudje.

Za sada smo napravili model posude koja u sebi ima 4 pregrade, tj. tri pregrade za jelo i pregradu za pribor, zacine i sl. Dimenzije posude su 220x230x45mm sa zapreminom pregrada od 700ml, 450ml,450ml sto ukupno cini zapreminu od preko 1.5 litara sto je i vise nego dovoljno za jedan kompletan obrok.

klik za vecu fotografiju

 

Posude za kuvana jela se izradjuju od ekoloski ispravnih materijijala:PS, Pet i sl. i to u boji po zahtevu kupca, npr.transparentno kao na slici(PET) ili u beloj boji (PS)

Ambalaza za kuvana jela je osmisljena uz pomoc profesionalnih kuvara tako da bude prakticna u upotrebi i doziranju razlicite vrste hrane, npr. kao na slici pakovanje corbe, gulasa, pasulja i salate, stim sto je posuda termozavarena po rubu te se ne mesaju ni mirisi ni ukusi iz pregrade u pregradu koje totalno dihtuju izmedju sebe pa i u toku transporta.

Zatvaranje ambalaze se vrsi uz pomoc namenske varilice za termovarenje ambalaze koju po potrebi izradjujemo za nase kupce

Klik na fotografiju za vecu sliku

Jednostavnim procesom varenja koji traje do 3 sekunde vrsi se pouzdano hermeticko zatvaranje doziranih jela do totalnog dihtovanja sto je na fotografiji prikazano.

Termovarenje ambalaze garantuje siguran transport hrane do odredista kao i zadrzavanje mirisa u okviru jedne pregrade, a izmedju ostalog, zapakovan obrok ne iziskuje slanje dodanih radnika za posluzivanje na teren kao i izbegavanje troskova pranja posudja i sl. sto daje i ekonomski efekat u pakovanju hrane.

Za potrebe ispitivanja, pored pakovanja hrane, dozirali smo vodu u pregrade umesto hrane te se , naravno, nije desilo pretakanje nijedne kapi iz pregrade u pregradu kao ni van ambalaze.

Varilica za termovarenje amabalaze se izmenom lezista posude moze prilagodjavati i drugim vrsatama posuda, drugim tipovima ambalaze po zahtevu kupca koje takodje mozemo izradivati po Vasim zeljama i potrebama.

Kraci opis varenja se nalazi na samoj fotografiji koju mozete uvecati klikom na fotografiju

Posude za ketering se mogu izradjivati i u drugim bojama,dimenzijama, sa razlicitim brojem pregrada po potrebama i zahtevu kupca.

 

 

Budite slobodni da nas kontaktirate u vezi bilo kakvog saveta ili objasnjenja a ukoliko ste zaintereosvani za saradnju slobodno zahtevajte slanje uzoraka na Vasu adresu kako biste uvideli da li Vam ovakav tip ambalaze odgovara ili smo u prilici da za Vas i Vase potrebe napravimo ambalazu koja bi Vam odgovarala.

H V A L A    N A      P O V E R E NJ U

Google Oglasi
 

 

 


  

             Početna    O nama     Proizvodi     Kontakt     Lokacija     Ispune za rashladne kule     Linkovi    E-bussines
© Stil-pak 2011 All rights reserved
         eXTReMe Tracker
 
Design By Stli-pak Designs